4.5/5

Bedrijfshal te koop Amsterdam

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfshal te koop in Amsterdam? Dan kunt u een vrijblijvend aanbod ontvangen van Brownlake. Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en kan uw bedrijfsvastgoed direct uit eigen middelen aankopen. Wij verzekeren u van een marktconform aanbod en zorgen na akkoord voor een vlot verkooptraject. U kunt uw bedrijfshal in alle staten aanbieden. Of het nu gaat om bedrijfshallen, kantoorpanden, loodsen of zorgvastgoed. Brownlake doet een vrijblijvend aanbod.

Het beste aanbod op uw bedrijfshal te koop in Amsterdam

Ongeacht het type bedrijfshal dat u wenst te verkopen, kunt u een vrijblijvend bod van Brownlake ontvangen. Wij bieden in alle gevallen direct financieringsvrij waarbij geen bouwtechnische keuring aan vooraf hoeft te gaan. Uw pand kan tevens in zowel een leegstaande als verhuurde staat verkeren. Voor elke situatie kan Brownlake een aanbod doen. Heeft u bedrijfshal staan op bedrijventerrein Tradepark Zuidoost of op het Businesspark Osdorp? Brownlake is zeer geïnteresseerd in een overname en kan uw pand op korte termijn taxeren. We kunnen u een kort, maar zeker verkooptraject garanderen. Daarnaast zijn flexibel in levering en zijn inboedel en overige verkoopvoorwaarden altijd bespreekbaar.

Waarom een verkoop aan Brownlake?

Als landelijk opererende investeringsmaatschappij hebben wij als gespecialiseerd aankoper van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsvastgoed, al vele aankopen mogen realiseren. Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van een uitstekend aanbod, flexibele verkoopvoorwaarden en een soepele verkoop, ongeacht het type vastgoed of locatie. Dankzij onze lokale marktkennis kunnen wij altijd snel schakelen in het gehele proces. Van de opname van een pand, tot aan de overdracht bij notaris. Brownlake verzorgt het gehele verkooptraject en streeft naar een succesvolle verkoop waarbij beide partijen tevreden zijn.

Contact    

Wilt u binnen één werkdag weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Amsterdam? Neem dan contact op met onze taxateurs door te bellen naar 085 401 3900 of laat uw gegevens achter middels het online formulier. We zorgen spoedig voor een reactie. Bij vragen over onze werkwijze of andere vragen kunt u ons ook een e-mail sturen naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod