4.5/5

Bedrijfshal te koop Amstelveen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Gaat u een bedrijfshal te koop zetten in Amstelveen? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsvehikel en is altijd op zoek naar bedrijfsvastgoed voor onze eigen beleggingsportfolio. Wij opereren tevens als eindbelegger en hebben een lange beleggingshorizon. We zijn daardoor niet gevoelig voor conjunctuurschommelingen en kunnen u daarom het beste aanbod garanderen. U kunt uw bedrijfshal in elke staat aanbieden, we zien direct het potentieel en kunnen binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling geven. 

Aanbod op uw bedrijfshal te koop in Amstelveen

Als u een bedrijfshal op bedrijventerrein Commerce Parc, Legmeer, De Loeten of elders in Amstelveen te koop heeft staan, neem dan contact op met Brownlake voor een vrijblijvend aanbod. Brownlake is zeer geïnteresseerd in een afname en kunnen het betreffende pand spoedig taxeren. We kunnen u in alle gevallen het beste aanbod op uw bedrijfshal garanderen. Ons aanbod is te allen tijde zonder financieringsvoorbehoud en is tevens vrij van enig bouwkundige keuringen. Dat scheelt u tijd, maar ook veel geld. Ten opzichte van een regulier verkooptraject is een verkoop aan Brownlake geheel kosteloos. Er is dus geen sprake van makelaars- en notariskosten. Bij akkoord op ons voorstel kunt het betreffende pand zowel direct als uitgesteld opleveren en heeft u tevens de mogelijkheid om later terug te huren.

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Verkopers van bedrijfsvastgoed kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van een vlot en verzorgd verkooptraject waarin afspraken te allen tijde worden nagekomen. Daarnaast hanteren wij flexibele verkoopvoorwaarden en kunnen wij snel schakelen in het gehele verkoopproces. Dankzij onze bewezen trackrecord hebben dan ook vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed ons gevonden als betrouwbare aankoper, zo ook in Amstelveen. Ongeacht het type bedrijfsvastgoed en in welke staat het pand verkeert, zorgen wij voor een complete ontzorging van het verkooptraject en zijn we pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Vrijblijvende waardebepaling

Voor een vrijblijvende waardebepaling van uw pand, kunt u geheel kosteloos een aanvraag doen bij Brownlake. We kunnen uw bedrijfshal binnen één werkdag taxeren. Als u nog vragen heeft over onze werkwijze of als u direct een aanvraag wilt doen, kunt u ons telefonisch bereiken op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod