4.5/5

Bedrijfshal te koop Amersfoort

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Onlangs een bedrijfshal in Amersfoort te koop gezet? Brownlake kan u een uitstekend aanbod garanderen. Als landelijk opererende beleggingsorganisatie zijn wij geïnteresseerd in het aankopen van divers bedrijfsvastgoed en in alle staten voor onze eigen beleggingsportefeuille. Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren, beschikken wij over een lange beleggingshorizon. We kunnen u daarom ook in alle gevallen het beste aanbod op uw bedrijfshal garanderen. Naast bedrijfshallen verzorgen wij regelmatig de verkoop van loodsen, horecapanden, logistiek vastgoed en kantoorpanden. Wat voor bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen, u kunt rekenen op een vrijblijvend aanbod.

Altijd een aanbod op uw bedrijfshal te koop in Amersfoort

Ongeacht de staat van uw bedrijfshal te koop in Amersfoort zijn wij geïnteresseerd in een afname. Ook als uw pand onlangs gerenoveerd is of in een nieuwstaat verkeert, kunt u bij Brownlake terecht voor een uitstekend bod op uw pand. Zo hebben wij op bedrijventerrein De Hoef en Calveen al bedrijfsmatig vastgoed mogen aankopen. Het aanbod dat wij uitbrengen na taxatie is te allen tijde zonder financieringsvoorbehoud en wij voeren geen bouwtechnische keuring uit. We bekijken in alle gevallen de mogelijkheden en verzorgen na aankoop een renovatie of transformatie. Een verkoop aan Brownlake is zeker en kan op korte termijn worden gerealiseerd. U heeft immers direct een koper en een uitstekend aanbod. Daarnaast is een verkoop aan Brownlake volledig vrij van makelaars- en notariskosten. 

Kiest u ook voor Brownlake?

Kiest u ook voor een verkoop aan Brownlake? Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed gingen u voor. Bij Brownlake bent u te allen tijde verzekerd van het beste bod, uitstekende verkoopvoorwaarden en daarnaast een vlot en zeker verkooptraject. Of het nu gaat om verhuurd of onverhuurd bedrijfsvastgoed. We kunnen snel schakelen in het proces en zorgen voor een snelle taxatie. Daarna ontzorgen wij het gehele traject en zijn we pas tevreden als u dat ook bent. 

Meer informatie

Wilt u eerst meer weten of over onze werkwijze of bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen op uw bedrijfshal te koop in Amersfoort? Laat dan uw gegevens achter of neem direct contact op. Een taxateur van Brownlake neemt uw (aan)vraag zo spoedig mogelijk in behandeling. Voor contact kunt u ons telefonisch bereiken op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod