4.5/5

Bedrijfshal te koop Altena

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct een bod op uw bedrijfshal te koop in Altena? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie en kan u het beste aanbod garanderen. Als gespecialiseerd aankoper van (verouderd) leegstaand, verhuurd en/of onverhuurd vastgoed, bent u verzekerd van een soepele verkoop, ongeacht de staat of het type bedrijfshal dat u wenst te verkopen. Of het nu gaat om kantoorpanden, multi tenant vastgoed, loodsen of woonwinkelpanden. Brownlake brengt een vrijblijvend aanbod in elke situatie. 

Een bedrijfshal te koop in Altena? Brownlake doet graag een aanbod

Heeft u onlangs een bedrijfshal te koop gezet in Altena of wilt u op korte termijn een bedrijfshal te koop zetten? U kunt direct een aanbod ontvangen van Brownlake. We maken graag een afspraak voor een opname en taxeren het betreffende pand binnen één werkdag. Aangezien wij tevens als eindbelegger opereren, beschikken wij over een langetermijnvisie en bent u verzekerd van een uitstekend aanbod. Het aanbod dat wij uitbrengen is te allen tijde zonder financieringsvoorbehoud of een bouwkundige keuring. Zo geven wij u direct zekerheid omtrent ons aanbod en is een langdurig verkooptraject niet noodzakelijk. Gaat u akkoord met ons voorstel? U kunt het betreffende pand zowel direct als uitgesteld opleveren en wij bieden tevens leaseback mogelijkheden. 

Waarom verkopen aan Brownlake?

Een verkoop aan Brownlake? Dan kunt u rekenen op uitstekende verkoopvoorwaarden en een vlot verkooptraject waarbij communicatie en transparantie centraal staan. We realiseren wekelijks aankopen door het hele land en hebben daardoor een sterk trackrecord kunnen opbouwen. Zo ook in Altena hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Met onze lokale marktkennis en expertise kunnen wij snel schakelen in het verkoopproces en verzorgen dan ook het gehele traject van aanvraag tot aan de daadwerkelijk oplevering. Zo zijn beide partijen verzekerd van een succesvolle verkoop.

Contact

Benieuwd naar ons bod op uw bedrijfs te koop in Altena? Laat uw gegevens achter zodat onze taxateur direct aan de slag kan gaan met het opstellen van de waardebepaling. Voor vragen of direct contact kunt u ons telefonisch bereiken op 085 401 3900. U kunt tevens een e-mail sturen naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod