4.5/5

Bedrijfshal te koop Alphen aan den Rijn

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfshal te koop in Alphen aan den Rijn, maar heeft u tot op heden nog geen koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u elk type bedrijfsvastgoed kunt aanbieden. Zo brengen wij, ongeacht de onderhoudsstaat van het betreffende pand, het beste aanbod op de markt. Van een bedrijfshal met meerdere gebruiksdoeleinden tot de verkoop van zorgvastgoed, light industrial of loodsen. Wat voor vastgoed u ook wenst te verkopen. Bij Brownlake bent u verzekerd van een soepele verkoop vanaf de aanvraag tot de overdracht bij de notaris. 

Een bod op uw bedrijfshal te koop in Alphen aan den Rijn

Omdat wij als landelijk opererende beleggingsmaatschappij opereren, zijn wij tevens actief op de bedrijventerreinen van Alphen aan den Rijn. Zo zijn wij altijd geïnteresseerd in een afname van uw bedrijfshal gevestigd op De Schans, Molenwetering, Steekterpoort of een ander bedrijventerrein in deze regio. We verzekeren u van een uitstekend aanbod zonder enig voorbehoud van financiering of een bouwtechnische keuring zoals een funderingsonderzoek. Daarnaast zijn wij te allen tijde flexibel in leveringsdatum en alle overige verkoopvoorwaarden. Een verkoop aan Brownlake verloopt geheel kosteloos. U kunt dus een flink bedrag besparen ten opzichte van een regulier verkooptraject. 

Verkoop aan Brownlake

Dankzij ons bewezen trackrecord en lokale kennis van de markt, kozen al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed voor een verkoop aan Brownlake. We kunnen u in alle gevallen verzekeren van het beste aanbod op uw bedrijfshal, uitstekende verkoopvoorwaarden en een verzorgd verkooptraject waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Mede door onze expertise en gerealiseerde aankopen kunnen wij snel schakelen in het gehele verkoopproces. Van een opname van een pand, tot het uitbrengen van een aanbod. We zijn pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u direct een aanvraag doen voor een vrijblijvend aanbod? Neem dan contact op met Brownlake of laat uw gegevens achter middels het formulier. Onze taxateurs nemen graag contact met u op om het betreffende pand te bespreken en kunnen uw binnen één werkdag taxeren. Voor direct contact kunt u ons altijd tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod