4.5/5

Bedrijfshal te koop Almere

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfshal te koop in Almere? Brownlake doet graag een bod. Als gespecialiseerd aankoper van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsvastgoed kunnen wij u te allen tijde het beste aanbod geven. Daarnaast kunt u rekenen op een vlot verkooptraject, ongeacht het  type pand of de staat van onderhoud. Zo bieden verkopers van bedrijfsvastgoed regelmatig kantoorpanden, logistiek vastgoed, transformatieobjecten en ander bedrijfsvastgoed aan. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Almere? Neem contact op en ontvang binnen één werkdag een bod. 

Het beste bod op uw bedrijfshal te koop in Almere

Bij Brownlake kunt u direct het beste bod op uw bedrijfshal of ander type vastgoed ontvangen. Als landelijk opererende investeringsmaatschappij fungeren wij tevens als eindbelegger. We hebben dan ook een langetermijnvisie op onze aankopen en kunnen u daarom altijd een uitstekend aanbod geven. Heeft u een bedrijfshal te koop staat op bedrijventerrein Lagekant, De Vaart, Stichtsekant of elders? Neem contact op met Brownlake en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend aanbod. Wij brengen te allen tijde een bod zonder financieringsvoorbehoud uit. U hoeft daarom nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan, als u akkoord gaat met ons voorstel. 

Waarom een verkoop aan Brownlake?

Een verkoop aan Brownlake betekent dat u verzekerd bent van een uitstekend aanbod, flexibele verkoopvoorwaarden en altijd een verzorgd verkooptraject vanaf het eerste contact. We hechten veel waarde aan de gemaakte afspraken en hebben een hands-on mentaliteit. Daarom kunnen wij ook altijd snel schakelen in het gehele proces. Van een opname van bedrijfshallen, tot het uitbrengen van biedingen. Daarna ontzorgen wij het verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Zo bent u verzekerd van een soepele verkoop en afwikkeling.   

Neem contact op 

Bent u benieuwd naar de waarde van uw bedrijfshal te koop in Almere? U kunt vrijblijvend en geheel kosteloos een aanvraag doen. U ontvangt binnen één werkdag een waardebepaling en kunt rekenen op een aantrekkelijk aanbod. Een aanvraag kunt u eenvoudig doen middels ons online formulier of neem telefonisch contact op door te bellen naar 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod