4.5/5

Bedrijfshal te koop Almelo

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfshal te koop in Almelo en tot op heden nog geen koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed. U kunt uw bedrijfshal of ander type vastgoed in alle staten van onderhoud aanbieden en een vrijblijvend aanbod van Brownlake ontvangen. Aangezien wij tevens als eindbelegger fungeren, beschikken wij over een lange beleggingshorizon en zijn daarom niet gevoelig voor conjunctuurschommelingen. U bent dus te allen tijde verzekerd van het beste bod op uw bedrijfshal te koop in Almelo.

Direct een bod op uw bedrijfshal te koop in Almelo

Staat uw bedrijfshal te koop op bedrijventerrein XL Businesspark of bedrijvenpark Bornsestraat? Brownlake doet graag een aanbod. Ook elders in Almelo zijn wij actief en maken graag een afspraak voor een opname. We kunnen uw bedrijfshal spoedig taxeren en binnen één werkdag een bod uitbrengen. Omdat wij bedrijfsvastgoed voor onze beleggingsportfolio volledig uit eigen middelen aankopen, bent u verzekerd van een financieringsvrij aanbod, waarbij geen bouwtechnische keuringen aan te pas gaan. Zo hoeft u als verkopende partij nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan en bent u verzekerd van een soepele verkoop. Bijkomend voordeel is dat u aanzienlijk kunt besparen, omdat er geen sprake is van een courtage of andere makelaars- en/of notariskosten.

Kies voor Brownlake

Als u kiest voor een verkoop aan Brownlake, dan bent u verzekerd van uitstekende verkoopvoorwaarden en verzorgd verkooptraject, ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen. Steeds meer verkopers van kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed, loodsen of ander soort vastgoed, hebben Brownlake al gevonden al betrouwbare verkooppartner. Dankzij onze lokale marktkennis en expertise kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Van een opname van bedrijfshal, tot het uitbrengen van een bod. U kunt rekenen op een soepele verkoop via Brownlake.  

Contact

Binnen één werkdag een vrijblijvende taxatie van Brownlake ontvangen voor uw bedrijfshal te koop in Alkmaar? U kunt vandaag nog een aanvraag doen via ons online contactformulier. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar voor uw (aan)vragen tijdens kantooruren. U kunt ons bereiken op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod