4.5/5

Bedrijfshal te koop Alkmaar

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfshal te koop in Alkmaar? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u uw bedrijfsmatig vastgoed direct kunt verkopen. Ongeacht de staat van onderhoud, kunt u bij Brownlake terecht voor een vrijblijvend aanbod. We bieden gegarandeerd het beste bod op uw pand en verzorgen het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Naast bedrijfshallen zijn wij tevens geïnteresseerd in logistiek vastgoed, horecapanden, loodsen en ander vastgoed. Wat voor bedrijfsvastgoed u ook te koop heeft staan. Brownlake brengt graag een vrijblijvend bod. 

Een bod op elk type bedrijfshal te koop in Alkmaar

Bij Brownlake kunt u elk type bedrijfshal, ongeacht de onderhoudsstaat aanbieden. We bekijken in alle gevallen de mogelijkheden en streven naar een taxatie binnen één werkdag. Heeft u een bedrijfshal te koop op bedrijventerrein Boekelermeer, Breekland of elders in Alkmaar? Neem contact op met Brownlake en ontvang op korte termijn een bod zonder enig voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuring. We zijn altijd op zoek naar bedrijfshallen en ander bedrijfsvastgoed voor onze eigen vastgoedportefeuille. U bent te allen tijde verzekerd van een soepel en vlot verkooptraject. Daarnaast zijn wij flexibel omtrent verkoopvoorwaarden zoals leveringsdatum en is ook inboedel bespreekbaar. 

Waarom Brownlake?

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen simpelweg voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van een uitstekend aanbod, flexibele verkoopvoorwaarden en altijd een soepel verkooptraject waarbij afspraken te allen tijde worden nagekomen. We hebben het vermogen om snel te kunnen schakelen in het gehele proces en dankzij ons lokale marktkennis kunnen wij uw vastgoed op korte termijn opnemen en taxeren. Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed hebben Brownlake gevonden als betrouwbare partner. Kiest u ook voor Browlake? U kunt rekenen op een volledige ontzorging vanaf de aanvraag tot aan de overdracht bij notaris.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal te koop in Alkmaar? Laat uw gegevens achter middels het formulier, zodat een taxateur van Brownlake contact met u kan opnemen. Wilt u meer weten over onze werkwijze? U kunt ons tijdens kantooruren altijd bereiken op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod